Vilken jävla dag.. Vilka kämpar vi är!

Vilken jävla dag.. Vilka kämpar vi är!

0

Vilken jävla dag.. Vilka kämpar vi är!

På onsdag startar en omfattande renovering av vårt hus. Hela nedre plan ska få ett ventilerat golv och sedan nytt golv på det. I samband med det byggs nytt badrum i 50-tals stil samt en bastu. Vi fräschar upp det stora förrådet samt får till en klädkammare/walk-in-closet. Ska bli så skön att det sätter i gång nu för detta har vi planerat sedan typ April.

Det här badrummet ska rivas och omvandlas till något mycket snyggare!

 

För att de ska kunna bygga så behövde vi ju tömma våningen och det har gått ganska bra. Vi har ju inte packat upp så mycket där eftersom vi visste att vi skulle renovera. Men det blir en del kartonger och möbler samt att i det stora förrådet var det fullt med gamla garderober och hyllor sedan huset byggdes 1979.

För någon vecka sedan var syrrans sambo Tomas här och hjälpte oss släpa saker, som en betalning för att vi hjälpta han flytta. Det var ovärderligt då det var mer saker än vi tänkt. Sedan har vi vilat en vecka och i dag, när vi ändå hade en stor bil, så släpade vi upp alla garderober och hyllor. Låt mig tillägga att dessa må vara både IKEA och andra dyrare märken men gjorda på 70-talet vilket betyder att de var REJÄLA! Tunga som satan och svåra så in i helvete att ta sönder och i sär. Men ilska fick i sär det mesta och efter sex timmar hade vi slängt allt samt kört en runda till återvinningen med trädgårdsskräp som buskar och halva träd.

Våra kroppar är slut, hjärnor har blivit till mos och rivmärken påminner oss ständigt om kampen mot trät.

Nu är det bara resten kvar… Soffa, soffpuff, två bord, tv, tv-bänk, en satans massa elektronik, ett skrivbord med stol, hela nedre badrummet samt sambons kontor. Phu… Jag lämnar en del till sambon och drar till Ullared i morgon. Hehe!!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *