VOLVO XC90 T8 – DEN LYXIGA GIGANTEN

VOLVO XC90 T8 – DEN LYXIGA GIGANTEN

0

Jag har ju en grej för stora bilar. Undrar om det beror på att jag är så liten?! I alla fall, nu lånade jag en Volvo XC90 T8 hybrid i en härlig färg som jag vill kalla ”champagne” men som hette nåt i stil med beige. Suck!

Bilen passade mig perfekt, stor och respektingivande men samtidigt lite kvinnliga detaljer som tillsammans blev den perfekta kombon. Det enda som grusar allt är priset, nu när Volvo verkar vilja bli ett lyxmärke (samtidigt som Lexus går åt andra hållet) så skjuter priserna i höjden. När jag var liten var Volvo en ”svensson bil” eller en ”sosse-container” men nu verkar det vara bilen för de rika.

Kolla in mitt test här.

4.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *