WALLENRUD KÖR TESLA Model S P90D

WALLENRUD KÖR TESLA Model S P90D

0

Tesla ja. När jag säger vad jag sysslar med (testar bilar) så kommer ALLTID frågan ”Har du kört Tesla?”. Hittills har jag svarat nej men nu kan jag äntligen säga ja.

Det tog lite tid och det beror mest på att jag inte fått svar när jag kontaktat dem. Jag har träffat folk på mässor och lämnat visitkort och mailat till en massa personer men aldrig fått svar. Nu har man dock tagit in en Pressansvarig och vips så hade jag en bil att hämta. Tack för det.

Jag fick en röd Model S P90D och den var läcker. Bilen är så nördig att man blir lite till sig och för allt mannen visade mig blev leendet större och större. Jag satt nästan och hoppade i sätet för jag ville köra iväg. Men innan det så ville han följa med för att visa hur autopiloten fungerade och se min reaktion när jag trampade gasen i botten från stillastående. Ni ser i filmen hur det går, man blir helt jävla mosad i hjärnan och spyfärdig.

Varsågoda!

5 / 5 stars     
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *