WALLENRUD PÅ HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTTSMÄSSAN I OKTOBER

WALLENRUD PÅ HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTTSMÄSSAN I OKTOBER

0

Varje år går en mässa vid namn; Hem, villa och bostadssrätt, av stapeln i Älvsjö. Jag åker ALLTID dit för att kolla läget, göra fynd och lära mig något nytt. Det här året är det dock DU som kan lära dig något nytt genom att lyssna på mig när jag föreläser lite om det smarta hemmet. 

Mässan är ett bra tillfälle att utbilda sig inom något intressant som hur man arbetar med en styrelse för en bostadsrättsförening, vilken luftvärmepump ska man ha, hur bör du renovera badrummet osv. På scenerna runt om mässhallen kan du lära dig saker, se framtidsspaningar och ställa frågor. På en av dessa scener kommer jag finnas under hela mässperioden.

Hoppas ni kommer och besöker mässan och snackar lite med mig.

För mer information, LÄNK

massa

Your email address will not be published. Required fields are marked *