WALLENRUD PÅ HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTTSMÄSSAN I OKTOBER

WALLENRUD PÅ HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTTSMÄSSAN I OKTOBER

Varje år går en mässa vid namn; Hem, villa och bostadssrätt, av stapeln i Älvsjö. Jag åker ALLTID dit för att kolla läget, göra fynd och lära mig något nytt. Det här året är det dock DU som kan lära dig något nytt genom att lyssna på mig när jag föreläser lite om det smarta hemmet. 

Mässan är ett bra tillfälle att utbilda sig inom något intressant som hur man arbetar med en styrelse för en bostadsrättsförening, vilken luftvärmepump ska man ha, hur bör du renovera badrummet osv. På scenerna runt om mässhallen kan du lära dig saker, se framtidsspaningar och ställa frågor. På en av dessa scener kommer jag finnas under hela mässperioden.

Hoppas ni kommer och besöker mässan och snackar lite med mig.

För mer information, LÄNK

massa

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *