WALLENRUD PÅ BOMÄSSAN I KALMAR

WALLENRUD PÅ BOMÄSSAN I KALMAR

0

På lördag är det dags för en nystartad (detta är andra året) bomässa i Kalmar. Platsen är Larmtorget och du får träffa utställare men också lyssna på några väldigt kompetenta kvinnor på scen. 

Bomässor verkar poppa upp lite här och var och väldigt intressanta om man har frågor som rör sitt boende, eller är nyfiken på vad som händer i området eller om man vill lära sig något hantverksmässigt. Men du kan också bli road och utbildad genom att lyssna på föreläsningar.

– Bland utställarna finns Elbolaget, Ikea, Vårgårda hus, Kalmarhem, Multibygg, Inredingsshopen och The Home Company, säger Sophia Magnusson på Alarmstreet Media som arrangerar mässan.

– Våra huvudsponsorer är CA Fastigheter och Pontuz Löfgren, och CA Fastigheter kommer att presentera BRF Riggen som just nu byggs.

Förutom utställare kommer besökarna bland annat få möjlighet att lyssna till Åsa Wallenrud som är framtids- och teknikexpert och till Kalmar kommun som berättar om kommande planer på expansion och utveckling. Dessutom kommer Mija Kinning, känd från tv-programmet Bygglov och som varit med och inrett de nya bostadsrätterna på Varvsholmen att vara på plats.

–Mija kommer tillsammans med Ikea att inreda scenen som kommer att användas på Larmtorget. I slutet av dagen blir det sedan en auktion där möblerna på scenen säljs till förmån för välgörenhet. Ett bra tillfälle att fynda och samtidigt göra gott, säger Sophia Magnusson.

Förra året regnade det under mässan, så Sophia Magnusson hoppas på bättre väder på lördag.

– Men trots vädret kom det väldigt många besökare, och intresset i år är så stort att vi redan bokat Stortorget 2017, säger hon.

Your email address will not be published. Required fields are marked *