WALLENRUD PÅ NYHETSMORGON

WALLENRUD PÅ NYHETSMORGON

Det blir lite oftare under sommaren vilket är kul. Jag tycker jag fått en bra mix på teman under sommaren och responsen har endast varit positiv.

I dag pratade jag om köksprylar och gick bananas på en maskin som egentligen inte gör någonting alls och visar hur man fixar ananasringar på ett kick.

Förresten, visste ni att jag gjorde mitt absolut första framträdande på Nyhetsmorgon den 18:e juli 2011? Jag har alltså jobbat med det i FEM år. Man ser en tydlig skillnad på mig i dag och då. Tyvärr finns inte det klippet kvar, eller tyvärr och tyvärr, kanske mer “PHU”.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *