Wallenrud testar: JBL Voyager

Wallenrud testar: JBL Voyager

Fler högtalare.. FLER! Det tar aldrig slut.. Och jag vill ändå ha dem allihop. Det går ju inte, grejen är att jag bara äger en. Men jag ska försöka göra något åt det. 

WP_20140508_19_02_22_Pro

Den här gången har jag testat en udda fågel i högtalargänget. JBL har döpt den till Voyager och spinner på ufon och lite så. Grejen med denna är att den har en fast enhet men att man kan ta ut en bit som då går på batteri. Denna kan du ta med till balkongen eller annat rum och fortsätta lyssna.

Jag är dock inte lika imponerande av ljudet. Det är klart och krispigt men saknar bas. Jag har testat massor med högtalare som är både mindre och billigare men som har mer imponerande bas. Jag vill gärna ha lite tryck eller möjligheten att reglera det i alla fall.

Som vanligt är en högtalare inte bara en högtalare utan fungerar också som handsfree till mobilen. Du kan koppla i hop det mesta som har blåtand, jag har uteslutande kört radio och musik från datorn vilket fungerar superbra. Den har en väldigt hög volym så den borde funka bra i större sällskap.

Den finns i vitt eller svart och kostar 2 200kr PRISJAKT

Skärmavbild 2014-05-08 kl. 19.41.28

 

Här hittar du mer under kategorien LJUD

WP_20140508_19_01_03_Pro WP_20140508_19_01_51_Pro WP_20140508_19_01_36_Pro

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *