Wallenrud testar Marshall Motif A.N.C

Wallenrud testar Marshall Motif A.N.C

Editors choice

Letar du efter hörlurar med rätt attityd, bra ljud och noice-cancelling så har du hittat rätt! Höga poäng utdelas. 

Ljud

Design

Passform

Pris

Totalt betyg

Reader rating

Drag to rate

What's good

  • Snygg design
  • Överraskande bra ljud
  • Trådlös laddning

What's bad

  • Sladdrigt fodral

Jag gillar Marshall för dess design och kvalitetskänsla men jag har aldrig vurmat för deras ljud, i alla fall inte när det kommer till hörlurar. Högtalarna å andra sidan har alltid varit bra. Nu har de precis släppt ett par nya in-ear och jag valde att prova det enda paret, det andra har en passform jag inte kan använda. Säg hej till Marshall Motif A.N.C, ett par in-ear för 2 195 kr.

w

Jag hade låga förväntningar och de infriades när jag packade upp dem för det kändes som om något inte var helt hundra, locket till fodralet satt löst och kändes sladdrigt. Men några av mina kollegor vittnade om exakt samma sak så insåg att de är så.

Jag parade dem och ladda ner appen för att kunna göra lite inställningar. (Klicka på bilden för att komma till appen)

Marshall Motif A.N.C app

Pangljud vill jag säga

Men nu ska ni höra, döm om min förvåning när ljudet visade sig vara otroligt bra. Jag blev lite förvånad och provade olika typer av musik och det lät faktiskt ganska bra. Det slutade med att jag valde dessa framför ett flertal andra jag hade hemma för test. Det trodde jag inte.

Passformen var också väldigt bra och designen är ju snygg. De kan laddas trådlöst och du har 20 timmar i fodralet att nyttja.

Noice-cancelling är som de flesta lurar tycker jag, det funkar liksom. Jag har svårt att märka några skillnader.

Mer information hittar du här!

3.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *