Sennheiser CX Plus True Wireless

Sennheiser CX Plus True Wireless

Pressmeddelande

När det kommer till lyssnande med true wireless-hörlurar är ljudkvalitet och bra bärkomfort helt avgörande. Sennheisers nya CX Plus True Wireless-hörlurar levererar på både fronter och mer därtill. De erbjuder en spännande, högkvalitativ lyssningsupplevelse med aktiv brusreducering (Active Noise Cancellation eller ANC), enkel smart interaktion och en elegant design för bekväm lyssning hela dagen.

Det fantastiska ljudet från Sennheisers nya CX Plus True Wireless-hörlurar är vad som skiljer dem från konkurrenterna, och det till ett överkomligt pris. Detta möjliggörs tack vare tydligheten i TrueResponse-givaren, , ett akustiskt system som tar audiofilteknik till vardagligt lyssnande. Det skräddarsydda akustiska systemet är utvecklat för Sennheisers premiumhörlurar och levererar stereoljud i hög kvalitet med djup bas, naturligt mellanregister och tydlig, detaljrik diskant.

Den aktiva brusreduceringsfunktionen säkerställer att lyssnare inte missar en enda ton, så att de kan uppleva all klarhet, detalj och spännande bas utan störningar även i bullrigare miljöer. Samtidigt gör funktionen Transparent Hearing det enkelt att fokusera på externa ljud när så önskas utan att du behöver ta ur öronsnäckorna. Denna funktion är speciellt användbar för att släppa in externt ljud för att låta användare vara mer medvetna om sin omgivning.

“Tätt inpå lanseringen av våra snygga CX True Wireless släpper vi ännu ett par exceptionella hörlurar på marknaden”, säger Frank Foppe, produktchef på Sennheiser. “Med audiofilteknik och ytterligare funktioner såsom Active Noise Cancellation och Transparent Hearing ger CX Plus True Wireless en högupplöst lyssningsupplevelse som räcker hela dagen.”

Förenkla vardagen
Tack vare de anpassningsbara touch-kontrollerna blir varje interaktion och ögonblick med CX Plus True Wireless enkel. Användare kan till och med skräddarsy anpassade kommandon för att säkerställa att styrning av ljud, samtal och åtkomst till röstassistenter blir både bekväm och intuitiv. Varje hörlur är utrustad med dubbla mikrofoner som optimerar tal för samtal och röstassistentåtkomst med kristallklar röstupptagning. Den oberoende användningen av öronsnäckorna gör att höger och vänster hörlur kan användas individuellt eller som ett par.

En annan intelligent funktion, Smart Pause, har utvecklats med en modern livsstil i åtanke. Den pausar automatiskt ljudet när hörlurarna tas ut och återupptar omedelbart uppspelningen när de sätts in. Hörlurarna slås också på automatiskt när de tas ur laddningsetuiet och stängs av när de läggs tillbaka, så att de alltid är redo när du behöver dem. CX Plus True Wireless erbjuder också de senaste anslutningsmöjligheterna för en bekväm lyssningspplevelse: Bluetooth 5.2-kompatibilitet såväl som stöd för SBC, AAC, aptX och aptX Adaptive codec för högupplöst ljud med låg latens och perfekt synkronisering med videoinnehåll. Bluetooth-anslutningar kan enkelt hanteras via Sennheiser Smart Control-appen, medan den inbyggda EQ-funktionen ger en personligt anpassad ljudupplevelse och ett dunkande Bass Boost-läge.

Utvecklade för att kunna användas hela dagen
Alla Sennheisers True Wireless-hörlurar har utvecklats för att följa de senaste rönen inom den ergonomiska forskningen, och den snygga, mindre designen av CX Plus True Wireless garanterar njutning hela dagen utan att du blir trött. De kompakta öronsnäckorna sitter också säkert i hörselgången, så att de sitter på plats när du lyssnar på resande fot. Optimal komfort garanteras tack vare urvalet av öronadaptrar av silikon i fyra storlekar, som bidrar med ytterligare passiv ljudisolering för att komplettera hörlurarnas aktiva brusreducering.

Med IPX4 -klassat stänkmotstånd kan lyssnare njuta av CX Plus True Wireless var de än går. Och eftersom livet inte saktar ner, är CX Plus True Wireless med med sin långa batteritid och bärbara laddningsetui redo att hålla jämna steg. Tillsammans ger de en imponerande uppspelningstid på 24 timmar.

CX Plus True Wireless finns tillgängliga i svart eller vitt med start den 28 september och med ett cirkapris på 1 790 kronor.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *