Yasuragi (Hasseludden) ger mig matorgasm

Jag är inte en vän av mat. Jag nästan ogillar mat och tycker det är tråkigt. Oftast kan jag inte äta det mesta pga allergier eller matnojor. Så var vi då på Yasuragi i helgen, sov över och allt, och i priset ingick middag med två förrätter, en varmrätt och en efterrätt. Ganska direkt hittade jag en bra varmrätt och en bra efterrätt men förrätterna var inte direkt vad jag brukar äta. Körde uteslutningsmetoden på det som jag verkligen är allergisk emot och det slutade med att jag fick in vårrulle på fläsk samt Sashimi på oxfilé. Båda dessa var inga favoriter… innan… MEN NU ÄLSKADE JAG DET!!! Vilka smaker. Vilka råvaror. Vilken smakexplosion det var i munnen. Jag bara njöt av varje tugga.

Till varmrätt valde jag helstekt biff med misosås och jag har nog aldrig i mitt liv ätit ett så mört kött. Jag äter normalt inte rött kött pga min matsmältning men det här var så gudomligt att jag inte kunde sluta.

Och till efterrätt chokladglass med kolasås. En klassiker som var fantastisk.

Som vanligt äter jag för snabbt. Fyra rätter slukades fort och jag ångrade att jag inte njöt liiiiite till.

Jag kan sannerligen rekommendera maten på Yasuragi.

Det gjorde ju inte saken sämre att vi hade en fantastisk servitris som var väldigt trevlig och proffsig.

I övrigt så är Yasuragi vad det är. Just nu bygger de ut och det blir massor med fler utomhuspoler och tydligen fler rum. Hade det inte varit så dyrt hade jag varit där mer.

Tack och god natt!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *