Youtube firade 5 år med kalas

Japp, och jag var så klart där. Liknande fester brukar inte vara särskilt bra så jag gick dit med låga förhoppningar men HELVETE vilken bra fest det blev. Fria drinkar, öl och vin. Popcorn och mat till alla. En massa roliga saker man kunde göra runt i hela lokalen och så klart massor av roligt på scen. Vi fick se fler stjärnor som blivit kända pga youtube som Zara Larsson, Mange Makers och Dirty Loops. Det var intervjuer med kända profiler och även Youtube USA representerade.

Erato var också där och körde sin berömda Robyn-cover.

Det bästa var ändå när scenen helt plötsligt exploderade av hip-hop när Petter tillsammans med Ison&Fille och körde i gång. Jag stod inte ens en meter från dem. Lycka!

Skärmavbild 2013-02-08 kl. 22.48.00About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *