URB-IT HAR EN NY OCH FRÄSCH APP OCH TJÄNST

URB-IT HAR EN NY OCH FRÄSCH APP OCH TJÄNST

0

Känner ni till Urb-it? Det är en relativt ny transport-tjänst som rider på vågen av nätförsäljning. Tanken är att jag kan köpa något på en ansluten butik, via nätet, och sen välja Urb-it som leveransmetod och då kommer chauffören ta sig till butiken, som finns fysiskt i Stockholm, för att plocka upp varan och sedan leverera till dig där du är. Det kan vara på ditt jobb, hemma, i en park eller typ vad som helst. 

Nu har man valt att uppdatera tjänsten och i nya appen kan man tom shoppa direkt. De säger själva att de är först i världen med denna tjänst, vilket ju är väldigt intressant.

”Det känns otroligt kul att vi nu kan erbjuda våra kunder en helt unik tjänst som gör att du kan få din vara dit du vill, precis när du vill genom bara några få klick. Vi bygger kontinuerligt på med produkter från både befintliga och nya handlare. Målsättningen är att ha över en miljon varor i appen – det skulle göra Urb-it till den största gallerian – i din ficka! Och allt du ser kan du få direkt!” säger Mats Forsberg, VD på Urb-it.

”Vi är stolta att presentera den nya Urb-it-appen som fått en tydlig makeover och en helt ny checkout-funktion som gör hela shoppingupplevelsen betydligt smidigare. Man skulle kunna likna det vid ett lokalt Amazon där vi utnyttjar de anslutna butikernas centrala läge för att kunden så snabbt och så smidigt som möjligt ska kunna få sitt köp. Tanken är att du ska kunna handla allt du behöver när du inte hinner, orkar, har glömt något eller bara vill unna dig något extra” säger Celine Fierro, marknadschef på Urb-it.

I skrivandes stund finns bara appen till IOS men kommer inom kort även till Android. Läs mer HÄR!

mynewsdesk-app

Korta fakta om Urb-it

Vad är Urb-it?

Urb-it är ett helt nytt sätt att handla online. Du gör ditt köp i appen och får dina varor personligt överlämnade precis där du är. Direkt, eller när det passar dig. Så du kan handla oavsett om du är på kontoret, gymmet, caféet eller bara hemma. Perfekt när du inte hinner, orkar eller har glömt något. Och när du bara vill unna dig.

Vad kan du köpa med Urb-it?

Det mesta du kan tänkas behöva. Eller bara vill ha. Alltifrån snygga kläder och designprylar, till blommor eller fika. Allt noga utvalt. Vi är lite som en galleria som är en personal shopper som är en kompis som älskar shopping.

Hur fungerar Urb-it?

När du gör ditt köp väljer du var du vill få det överlämnat. En av våra urbers tar sig direkt till butiken och hämtar din beställning. De cyklar, går eller åker kollektivt och du kan följa resan via mobilen. I snitt tar det 38 minuter. Snabbt va? Och om du vill byta överlämningsplats? Då kan du skriva det direkt till din urber i appen.

Var fungerar Urb-it?

I Stockholms innerstad (Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, Södermalm), samt Lilla Essingen och Hammarby Sjöstad.

Närförort (Bromma, Solna, Sundbyberg, Telefonplan, Aspudden, Liljeholmen, Hjorthagen, Ropsten, Bergshamra, Danderyds sjukhus, Mörby Centrum, Gullmarsplan, Enskede, Hammarbyhöjden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *