Bästa prylarna för sommarens festivaler 🕺💃

Bästa prylarna för sommarens festivaler 🕺💃

Är du redo för alla festivalers come-back? Själv laddar jag för Lollapalooza med Pearl Jam som huvudakt! Här har ni lite tips på saker som kan vara bra att ta med.

BenQ GV30 – Bärbar projektor

Har du någon gång förberett dig för en festivalkonsert genom att återuppleva ikoniska musikvideor, titta på videofilmer från konserten kvällen innan eller genom att bara vara stället på campingen som har den bästa stämningen? 

GV30 från BenQ är en bärbar projektor som du kan streama till från din iPhone eller Android och tack vare inbyggda högtalare får du igång festen med både ljud och bild.

Rekommenderat pris: 5 900 kr

EcoFlow River 600 – Bärbart kraftverk

EcoFlow River är designad för utomhusbruk, vilket gör det enkelt för dig att ta med dig ström överallt.

Den här bärbara kraftstationen löser batteriproblemen för hela lägret och batteriet väger bara 5 kg och är lite större än ett sexpack. Så om hela ditt läger har batteri-FOMO är detta den perfekta prylen.

Du kan också köpa till solceller som laddar batteriet medan du är på konsert.

Rekommenderat pris: 4 490 kr

Nighthawk M1 – 4G-hotspot

Har du råkat ut för dålig internetuppkoppling på campingen? Eller har du vänner som alltid ber dig om att dela ditt internet så att de kan ladda upp bilder till sociala medier eller kolla in konsertschemat?

Netgear M1 löser alla internetproblem en gång för alla och kan vara en centrala hotspot för hela lägret.  M1 är kompakt och kan ansluta upp till 20 enheter.

Rekommenderat pris: 2 790 kr 

Marshall Willen

Marshalls mest bärbara högtalare någonsin. Marshall har inte gjort mig besviken när det kommer till ljudet, bara på hörlurarna. Högtalarna däremot är en stor favorit och jag rekommenderar dem varmt.

Marshall introducerar Willen, en bärbar högtalare som ger ett mäktigt ljud överallt. Konstruerad med ett 2-tums bredbandselement och två passiva element som ger dig det tunga Marshall-ljudet – trots sin lilla storlek. Willen är utrustad med IP67 damm- och vattentålighet, erbjuder mer än 15 timmar speltid på en laddning och besitter en bärrem som gör att du kan ta den med precis överallt. Willen är lika imponerande under skalet, både PVC-fri och skapad med 60% återvunnen plast från använd elektronik.

Läs mer om Marshall på bloggen!

Rekommenderat pris: 1 095 kr

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa

Chilla på festivalen, relaxa på stranden eller fixa skönaste parkhänget med SoftyBag – en uppblåsbar loungesoffa! Dina lungor får också vila: soffan blåser du upp genom att svepa den genom luften! Genialiskt. Utan luft ligger den i en liten väska som väger typ inget. Smidigt att bära med sig. Finns på Coolstuff.
Pris: 499 kr

GP Powerbank Voyage 2 / 10000 mAh

•Laddar en smartphone 4 gånger på en laddning.
•2 USB-portar och 1 Type-C-port så att du kan ladda tre enheter samtidigt.
•Genomströmsladdnings-funktion som laddar dina anslutna enheter och din powerbank samtidigt.
•LED visar laddstatus.
•Inbyggda säkerhetsfunktioner.
•3A Smart charge ser till att dina prylar laddas med optimal hastighet
•Tåligt metallhölje.
•Gummibeklädda kanter för bättre grepp.

Pris: 299 kr

Finns på Webhallen

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *