Capidi löser vardagsproblem

Capidi löser vardagsproblem

Editors choice
0

Ett företag jag har haft att göra med i våras och somras är företaget Capidi. De har produkter som löser vardagsproblem och dessutom med stil. Kolla in deras timers och babylarm. 

När jag scoutade produkter inför sommarens inhopp på Nyhetsmorgon så hörde de av sig och sa att den här typen av produkter är fantastisk. Så jag jag bad de skicka över en så jag kunde se och ta med i tv. Tyvärr hann jag inte prata om dem men deras produkt var med i avsnittet om stranden. Varför då undrar ni?

El och bad

På stranden har man i dag en del teknik. Man har med sig mobil, högtalare och kanske en surfplatta. Allt detta måste ju laddas över natten för nästa dag på stranden. Men för att undvika kabelbränder och att överladda saker, samt spara energi så klart, så kan man ha denna strålande USB-laddare med timer. Timern är lite olika beroende på modell men visualiseras genom en tydlig ljusring.

Har du råkat ut för en kabelbrand? Jag har tack och lov aldrig råkat ut för brand men jag använder också kvalitetskablar och laddare, här betyder pengarna något, tänk på det!!

Klicka på bilderna för att komma till deras butik!

Här kan ni se klippet där produkten är med i bild men kanske inte syns så väl. Känns lite trist att jag bommade.

Babylarm med egen design

Den här har jag inte testat men tyckte den var väldigt cool. Jag har ju inga barn så det är inte så konstigt att jag inte testat den heller. Men hade jag barn hade jag med glädje haft ett babylarm i roséguld med egen design. Så klart värdesätter jag även funktion och säkerhet och vilket de säger att de ska vara bra på. Har du testat? Vad är viktigast för dig i valet av ett babylarm?

Your email address will not be published. Required fields are marked *