Clas Ohlson presenterar nya tjänster

Clas Ohlson presenterar nya tjänster

Med fler än 15 000 artiklar i sortimentet inom kategorierna Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid har Clas Ohlson genom åren gjort sig känt för att erbjuda många typer av smarta produkter som förenklar och förbättrar i vardagen. Nu tar Clas Ohlson ännu ett steg för att ge kunderna en ännu bredare service genom att addera nya tjänster till kunderbjudandet. 

– Vi har länge erbjudit reparationstjänster i våra egna verkstäder men nu testar vi ett antal nya tjänster baserat på frågor och önskemål från våra kunder. Vi vill alltid förenkla kundernas vardag och ett utökat tjänsteerbjudande är en del av det, säger Per Dahler, chef för Clas Ohlsons verkstäder.

I sju butiker i Sverige och Norge kan Clas Ohlsons kunder sedan i höstas hyra verktyg och andra produkter för hemmafixprojekten. I synnerhet har konceptet varit väldigt populärt i större städer där fler bor på mindre yta och inte har möjlighet till förvaring, men också att många ser det som ett mer hållbart alternativ till att äga alla verktyg själv.

– Det vi ser är en förflyttning i hur man tar in det vi kallar slit men inte släng i vardagen. Tidigare nyttjade man till exempel gärna vår reparationsservice eller köpte reservdelar av ekonomiska skäl medan det nu är mer av ett livsstilsval, säger Per Dahler.

En annan ny tjänst är en del av det växande produktsegment robotgräsklippare där Clas Ohlson nu erbjuder installationsservice på ett utvalt antal orter.

– Vi har sett att många kunder vill ha en helhetslösning när de köper en robotgräsklippare och installationstjänsten har varit mycket populär hittills. Vi tittar därför också på andra tjänster kopplade till robotgräsklippare, säger Per Dahler.

Inom kort kommer dessutom Clas Ohlsons kunder att kunna erbjudas knivslipning i alla svenska butiker. Slipningen kommer att ske med högsta kvalitet med utrustning från Tormek och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *