Upptäck världens bästa vägar med TomTom Road Trips

Upptäck världens bästa vägar med TomTom Road Trips

TomTom (TOM2) lanserar idag TomTom Road Trips, en ny digital, kostnadsfri plattform som gör att bilresenärer kan upptäcka världens bästa vägar och planera sin bilresa för få att den ultimata reseupplevelsen.

Med TomTom Road Trips kan förare hitta reseinspiration från en samling på över 90 utvalda rutter [1] från hela världen. Från den fantastiska Amalfikusten i Italien till den sensationella Australian Great Ocean Road och den pittoreska sydafrikanska Chapman Peak till den episka Route 66 i USA.

– Vi vet att våra kunder använder sina GPS:er för att upptäcka och utforska vägar runt om i världen. Nu när sommarsäsongen är här ville vi göra det lättare för bilister att upptäcka de bästa bilvägarna världen har att erbjuda. Med TomTom Road Trips kan bilister och cyklister bli inspirerade, planera och njuta av friheten att utforska de bästa vägarna under sin semester, säger Corinne Vigreux, medgrundare och chef för TomTom Consumer.

TomTom Road Trips fungerar trådlöst med TomToms redan existerande online-ruttplanerare TomTom MyDrive. Bilister kan välja en rutt, lägga till stopp och intressepunkter (POI) eller till och med bara dra en väg till den önskade rutten för att inkludera vägen de vill köra. Användare kan sedan spara och synkronisera alla sina förplanerade rutter direkt med sin TomTom navigationsenhet [2]. Med TomTom Road Trips kan bilister utforska världens bästa vägar lika enkelt som de planerar och synkroniserar rutter innan det är dags för avfärd.

I Sverige är sträckan på E4:an mellan Härnösand and Örnsköldsvik utvald, se mer information här: https://www.tomtom.com/sv_se/routes/details/sweden/high-coast/

Tillgänglighet

TomTom Road Trips finns tillgänglig online i hela världen: http://roadtrips.tomtom.com

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *