Denon introducerar de nya trådlösa multiroom-högtalarna Denon Home 150, Home 250 och Home 350

Denon introducerar de nya trådlösa multiroom-högtalarna Denon Home 150, Home 250 och Home 350

0

Denon introducerar de nya trådlösa multiroom-högtalarna Denon Home 150, Home 250 och Home 350

Denon presenterar nu Denon Home, en ny serie av snygga och väldesignade trådlösa all-in-one-högtalare med inbyggd HEOS.

Home-serien består av tre högtalare: Denon Home 150, Home 250 och Home 350. Alla högtalare har en stilren och industriell design med den senaste teknologin. Denon Home 150 är den minsta av de tre nya högtalarna, men är allt annat än liten i ljudet. Trots sin lilla och kompakta storlek bjuder Home 150 på ett relativt kraftfullt ljud tack vare kombinationen av sin 3,5-tums bas och 1-tums diskantenhet. Duger som en assistent mer än att lyssna på saker i.

Denon Home 250 tillför mer krafter tack vare ett par diskantenheter som är positionerade för att ge den bästa ljudspridningen och två 4-tums basenheter drivna av fyra förstärkare i en stereouppsättning som stöds av en 5,25-tums passiv basradiator.

Denon Home 350 är ”bäst” i familjen. Sex kanaler av förstärkare matar de två 6,5-tums basenheterna, ett par 2-tums mellantonsdrivers och två diskantenheter för den ultimata upplevelsen i ett enda paket. Det finns inga begränsningar för vilka ljudkällor som kan anslutas till Home-serien, och du har bland annat möjligheten att ansluta Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer och mer via WiFi, AirPlay 2 och Bluetooth. Dessutom är det möjligt att ansluta via USB-sticka eller en 3,5-tums AUX-port i varje enskild högtalare.
Denon Home erbjuder också stöd för filformat och tjänster av högsta kvalitet, som till exempel ALAC, FLAC och WAV-filer upp till 192kHz/24-bit samt DSD 28MHz och 5,6 MHz för kristallklart ljud.

Mångsidigheten i den inbyggda HEOS-teknologin innebär att varje användare som redan äger en annan enhet med inbyggd HEOS, som Denon- eller Marantz AV-mottagare, soundbars eller ljudsystem, enkelt kan ansluta Home-högtalarna trådlöst till sina existerande högtalare. Två Denon Home-högtalare parade i stereo kan trådlöst anslutas till en Denon DSW-1H subwoofer och skapa ett 2.1-system med seismisk bas. Filmentusiaster kan dessutom sätta ihop ett 5.1-surroundljudset av ett par Home-högtalare med en Denon DHT-S716H soundbar och en DSW-1H subwoofer.

Alla assistenter då?

Högtalarna kan också styras av Siri och Google Assistant via din smartphone eller surfplatta. Alla tre högtalare har inbyggd mikrofon och Amazon Alexa kommer att stödas via en firmwareuppdatering senare under 2020. Det finns alltså inte just nu, men högtalarna är beredda.

Den nya designen för Denon Home-serien inkluderar en minimalistisk och beröringskänslig yta för att styra musiken. Tre eller sex snabbknappar kan ställas in för dina favoritinternetradiokanaler, och högtalarna är vatten- och fläckresistenta vilket gör dem idealiska för både köket eller badrummet.

Alla högtalare finns i antingen vit eller svart färg.

Your email address will not be published. Required fields are marked *