Monitor II A.N.C. Nya lurar från Marshall!

Monitor II A.N.C. Nya lurar från Marshall!

0

Monitor II A.N.C. Nya lurar från Marshall!

Dags för uppdatering av Marshalls Monitor-hörlurar som fått en skön uppfräschning. Första känslan när jag tar upp dem är att de är otroligt snygga och välgjorda. De sitter så mjukt över öronen att det är en fröjd att ha dem på. 

Jag gillar placeringen av knappar som ingen kan se men som har massor av funktioner. Smart!

Monitor II A.N.C. har specialstämda 40 mm stora och dynamiska drivelement som producerar den typ av storslaget signaturljud som Marshall säger sig leverera. Krispig diskant, kraftfullt mellanregister och djup bas ger ett balanserat och rent ljud, oavsett volym skriver dem. Jag är inte lika övertygad. Jag vet inte men jag gillar inte deras ljud. I deras högtalare är det magiskt bra ljud men hörlurarna gör mig besviken så jag lämpade över dem på sambon som tvärtom älskar dem. Men jag har märkt att vi aldrig gillar samma hörlurar, aldrig. Däremot är vi ganska lika när det kommer till högtalare!

HÖGPRESTERANDE AKTIV BRUSREDUCERING

Monitor II A.N.C. använder avancerad teknik för aktiv brusreducering som konstant fångar upp och mäter omgivande ljud för att stänga ute det du inte vill höra omkring dina hörlurar. Med ANC-knappen kan du växla mellan aktiv brusreducering, ”Monitoring Mode” eller stänga av aktiv brusreducering helt och hållet. Min sambo är dock inte helt övertygad om just brusreduceringen, där tycker han att hans Sony-lurar är avsevärt bättre.

UPP TILL 30 TIMMARS TRÅDLÖS SPELTID

Monitor II A.N.C. håller musiken igång med upp till 30 timmars trådlös speltid när den aktiva brusreduceringen är aktiverad, och upp till 45 timmar när den är av. Om du har bråttom kan du få upp till fem timmars trådlös speltid genom 15 minuters laddning. Bluetooth® 5.0-teknik ger en exceptionell ljudkvalitet och en bekvämlighet i att kunna röra dig fritt utan att vara bunden till en kabel.

ERGONOMISK KONSTRUKTION

Monitor II A.N.C. levererar en ergonomisk och sömlös lyssningsupplevelse med en skön over-ear-design. Hörlurarnas mjuka öronkuddar och den vadderade bågen med gångjärn anpassar sig till alla huvudformer, för en tät men bekväm passform utan att kompromissa med den klassiska designen som kännetecknar
Marshall.

GOOGLE RÖSTSTYRNING

Monitor II A.N.C. kombinerar det legendariska soundet från Marshall med röststyrningsfunktionen hos Google Assistent.

Nu behöver du inte längre ta upp din telefon för att lyssna på musik, skicka sms, få svar på frågor eller planera din dag – Genom att hålla ner M-knappen kan du be Google Assistent att spela din favoritspellista, läsa upp dina textmeddelanden eller ge dig vägbeskrivning när du är på språng. Inte alls märkligt på t-banan! 🙂

SPECIALKNAPPAR OCH RESEKIT

Monitor II A.N.C. har en kontrollknapp för att kontrollera musik och telefonfunktioner. De har även en ANC-knapp för att växla mellan aktiv brusreducering och övervakningsläge samt en M-knapp som låter dig byta mellan anpassade EQ-förinställningar eller för att aktivera Google Assistent. Firmware-uppdateringar
för Monitor II A.N.C. sker automatiskt och trådlöst via Marshall Bluetooth-appen. Förutom alla dessa funktioner kommer Monitor II A.N.C. med en USB-C-laddningskabel, en avtagbar 3,5 mm-sladd och en canvaspåse att samla allt i när de inte används.

Your email address will not be published. Required fields are marked *