En husvagn på skidor?

fritidsvagnen

Det här är ingen nyhet, det florerade förra veckan tror jag. Men jag tycker det är värt att visa för er som missat. 

Jag är ett fan av Fritidsvagnen. En liten och billig husvagn som har precis det man behöver för fisketuren eller äventyrsresan. Inga krusiduller som våningssängar, vinkylar eller spa-anläggningar.

För att optimera användandet under vinter har nu Fritidsvagnen lanserat skidor!! Ja alltså skidor till husvagnen. Häng på husvagnen på snöskotern och dra upp och pimpla lite kanske? Så underbar lösning.

Fritidsvagnen på Facebook!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *