Festa med Sony i sommar

Festa med Sony i sommar

Ingen fest är komplett utan musik och bra ljud. Sony drar till med en stor pjäs som dessutom har ljuseffekter att bjuda på.

I denna serie av ljudprodukter kommer tre olika typer som alla bygger på kraftfullt ljud och en ungdomlig design, alltså med det menar jag att jag som 30+ kanske inte är målgruppen här 🙂

 

  • GTK-XB7 allt-i-ett-ljudsystem som ska skapa klubbkänsla med massiv basrespons från två stora 16cm baselement, dynamisk EXTRA BASS och flerfärgade ljuseffekter
  • MHC-GT4D ljudsystem med mångsidiga 3-vägs högtalare och rörelsekontroll. MEGA BASS med bara en knapptryckning. Högtalarens ljussättning pulserar i takt med musiken och S-Force Front Surround ger en omfattande, flerkanalig ljudbild när användaren kollar på film.
  • MHC-V11 allt-i-ett-ljudsystem med uppspelning från CD, USB och Bluetooth samt MEGA BASS, DJ- och karaokefunktioner. Varje beat lyser upp högtalaren med en pulserande blå LED som blinkar i takt med musiken.

Bilderna kastar mig direkt in till SIMS.. Ni som spelar SIMS fattar precis. 🙂

Priser:

GTK-XB7 3 400 kronor
MHC-GT4D 7 300 kronor
MHC-V11 2 750 kronor

 

 

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *