Går hårt ut med träningen..

Har ju haft ett sommaruppehåll av olika orsaker. Jag sätter i gång på riktigt igen om ett par veckor. Men på lördag är det åter dags för “Bring out your inner diva”. Tre intensiva timmar med dans och hård träning.

På schemat står:
11.00-12.15: Zumba med Magdalena och Erica
12.15-13.00: Hemlig ny produkt med Magdalena. Prepare to SWEAT!
13.00-14.00: Jazz med Magdalena

Ska bli superkul men jag vet inte hur jag ska klara det.. Hahahha!!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *