Gör er redo för The Mi Show!!

Gör er redo för The Mi Show!!

0

Xiaomi har nu officiellt lanserats i Sverige - Teknikhype.se

Har ni koll på märket Xiaomi? Eller har det helt smygit under radarn för er? Oavsett vad så kommer ett ypperligt tillfälle att dyka upp inom kort.

Xiaomi är ett kinesiskt varumärke med en enorm katalog av produkter. För inte så länge sedan valde man att göra en större lansering i Sverige och slog till på en stor pressträff och bjöd också in en hel del fans. Här presenterade man telefonen Xiaomi Note 10 och visade upp en del av deras prylar inom smarta hemmet. Man har kunnat köpa en del via deras egna nätbutik i Sverige men den är inte så känd. En del produkter har också kunnat hittats i andra butiker.

Nu känner man att det är dags att slå till så man planerade en stor lanseringsfest i Stockholm men så PANG, där kom Corona och slog ut all typ av aktivitet. Vad gör man nu? Jo man hittar andra sätt och låt mig nu presentera The Mi Show!!

När och var?

Onsdagen den 15 april kl. 12.00 är ni varmt välkomna till Xiaomi Sveriges digitala talkshow – The Mi Show. Under programmet kommer Xiaomi tillsammans med gäster (vilka kan det vara..?) att ta en närmare titt på några av vårens mest efterlängtade produktsläpp. The Mi Show sänds på Xiaomi Sveriges Facebook och YouTube.

Mer om Xiaomi

Jag själv har i dagsläget en Mi Note 10 som mobil med bla en kamera på 108Mp och vi har två golvfläktar som är uppkopplade och en skaftdammsugare på posten vi ska hämta i dag. Jag personligen är helt såld på varumärket – varför? Jo det är grym kvalitet till minimalt pris. Strålande.

Your email address will not be published. Required fields are marked *