Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – Sällskapsspel

Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – Sällskapsspel

Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – Sällskapsspel

Här kommer en inköpslista till alla spelen jag hade med på TV4 Nyhetsmorgon i dag.

Finns i fler olika butiker!
Fördomar – tuffa val https://www.toysandgames.se/fordomar
Egna spel
TV seriespelet
Goldfever
Parks
Dixit
Pandemic
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *