Ha koll på medicinerna med Apples Hälsa

Ha koll på medicinerna med Apples Hälsa

Äter du, eller någon du känner, mediciner regelbundet? Då är det här en fantastisk tjänst, Apple hälsa. 

Jag äter medicin varje kväll för resten av mitt liv. Just nu har jag adderat två till under 10 dagar. Kombinera detta med ADHD och det blir direkt svårt att minnas vad jag ska ta och när. Med nya iOS:et kan man nu addera sina mediciner i appen hälsa för att få påminnelser och för logga när man väl tar sin medicin.

Jag är eld och lågor över detta och typiskt Apple är att göra det snyggt, smart och lätt.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *