HISTORIA SKAPAS – BETTER BLOGGERS GÅR TYP VIDARE #BETTERBLOGGERS

HISTORIA SKAPAS – BETTER BLOGGERS GÅR TYP VIDARE #BETTERBLOGGERS

0

Linda sa inget, men jag anar att vi har embargo på det hon berättade i dag så jag låter bli att nämna det. Men.. jag kan ju liksom hinta lite, bara lite. 

För två år sedan startade Linda Hörnfeldt Better Bloggers. Ett nätverk för alla oss som jobbade enskilt med våra bloggar. Vi rörde oss i olika branscher där mode, skönhet och familj kanske representerar den större delen, men gemensamt för oss är snåriga och förlegade lagar och regler, envetna idioter som tror att vi går att köpas för en pryl och tekniska problem vi möter rätt ofta. Nätverket Better Bloggers har samlat oss alla, vi har fått delta på event, fått kurser, nätverkat, lärt oss, utbildat andra och stöttat genom allt vi vart med om.

[bctt tweet=”Better Bloggers har verkligen betytt så enormt mycket för Sveriges bloggare och sociala medier-experter!” username=”asawallenrud”]

Dags för nästa steg

Så här två år senare är yrket ”bloggare” nästa helt ersatt av ”Influencer”. Det vi skapar är faktiskt värt mycket mer, värt pengar (lön) och inte ersättning med småprylar. Tillsammans har vi skapat ett klimat i Sverige där en Influencer är minst lika viktig som en annons på tv, radio eller print. En Influencer kan nå så mycket längre än en Facebook-annons.

Så, efter två år är det dags att ta nästa steg, och vad det är får ni veta i morgon. Här är i alla fall styrelsen för det som kommer att komma.

img_8199

Your email address will not be published. Required fields are marked *