DET HÄR MED KOMMUNIKATION OCH BLOGG

DET HÄR MED KOMMUNIKATION OCH BLOGG

0

Nu har jag bloggat i MÅNGA jädra år. Enligt statistiken har jag läsare, det är jag med på, men varför är det ingen återkoppling? Varför kommenterar man inte och frågar saker eller rättar information som är felaktig eller berömmer eller vad som helst?

Jag vill gärna veta varför just du inte kommenterar? Är det något tekniskt som gör det knepigt? Eller är inte bloggen så intressant kanske? Nu kräver jag kommentarer av er 🙂 för att få veta.

Jag hade en tanke om frågestund, om ni vill veta mer om mig tex, och jag vill tävla ut en massa saker, men det går liksom inte när ingen deltar. Så.. släpp lös lite och kommentera om varför ni inte kommenterar! Det här blir ju så himla roligt…

Obs! Det blir ju ännu mer pinsamt nu om ni verkligen inte kommenterar här heller. Vill du att jag ska skämmas?

asaprofilskylt

Comments
 • Sue#1

  22 oktober, 2016

  Läser nästan alltid på telefonen och hatar att kommentera från den.

  Svara
 • swelon#3

  23 oktober, 2016

  Jag bloggar också och har precis som du väldigt få som kommenterar i bloggen. Nästan all interagering sker på den länkade posten på valfritt socialt forum där Facebook leder stort. Folk tycker tydligen att det är enklare att klicka på en länk i Facebook, läsa bloggposten för att sedan ta sig tillbaka till Facebook och kommentera istället för att kommentera direkt i bloggen.

  På något sätt är det nog lättare att skapa en sida på Facebook och ha den som blogg.

  Svara
  • Åsa Wallenrud#4

   23 oktober, 2016

   Ja det där är jag också drabbad av. Mer interaktion på de sociala medierna än här! 🙂

   Svara
 • magdalenasweden#5

  23 oktober, 2016

  Har samma upplevelser på min egen blogg. dock inte så många besökare som dig, men jag tror att en del av problemet om man får kalla det så, att man har så många olika kanaler. Blogg, Facebook, twitter, Instagram, och så vidare att folk blir konfunderade och gillar på något sälle och kanske läser på ett annat.
  Jag scrollar oftast igenom saker på mobilen, men sitter jag vid dator som jag gillar bäst för att skriva och kommentera försöker jag läsa och kommentera på Blogg just för att det sällan kommenteras.

  Svara
  • Åsa Wallenrud#6

   23 oktober, 2016

   Ja jag vet. Det kommenteras mest i de sociala medierna vilket är lite trist.

   Svara
 • Kai#7

  24 oktober, 2016

  Hej Åsa,

  Läser din blogg nästan dagligen och har följt dig ett par år nu, tycker du skriver väldigt bra och det är lätt att förstå samt så har du många olika områden du täcker som gör att det är intressant att följa. Att jag inte kommenterar kan bero på att det är lättare att kolla lite och läsa en stund för att sedan snabbt gå vidare till arbete eller andra aktiviteter. idag är det så mycket brus i cyberrymden att man inte tar sig tid att reflektera utan bara kör på. Mit tips/råd är att fortsätt på det spåret du kör nu, det är nog många som uppskattar det du skriver och att följa dig.

  Svara
 • cinnamon#8

  30 oktober, 2016

  Hej! Släng in nån emoji så att jag kan lajka! Hinner aldrig kommentera. Kolla in Spiderchicks smarta lösning.

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *