Hjälp mig med ett tema till TV4 Nyhetsmorgon

jagtv4

Dags igen.. Att göra lite Nyhetsmorgon. Jag måste bara komma på ett tema för dagen. Vad skulle ni vilja se för prylar?

Här är några förslag!

Ljud- tex hörlurar, dockor och andra mp3-spelare
Hår – Senaste hårstylingprodukterna (plattänger, locktänger, volymtänger osv)
Höstmys – värmefilt, massageprodukter osv

Ös på!!

Här kan ni se vad jag gjort tidigare.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *