Hon köpte löparskor, det som hände sen…

Hon köpte löparskor, det som hände sen…

Testar det här med sensationsrubrik! Funkar det? 🙂

Men det stämmer faktiskt, jag har köpt löparskor. Det är sannerligen det sista jag trodde men det har hänt så mycket i mitt liv så varför inte ånga på liksom. 

Det första är att jag genom Itrim har nollställt min stenåldershjärna och raderat dumman tankar. Jag trodde inte jag skulle klara det men det går väldigt bra. Jag var nämligen rätt unik i och med att jag sedan barnsben vägrar äta frukt, bär, svamp och grönsaker. Japp.. TUTTIALLES! Finns ingen logik i det, inga dåliga barndomsminnen, bara en jävla död hjärna. Men med coachning från Ulrika på Itrim i Huddinge har jag fått bra verktyg, en grymt bra person att ventilera mig till (hon vet mer än min familj).

Första steget var att börja med matkasse och valet föll på Linas. Vi kollade upp priser och vilka kassar som fanns och det blev Linas kasse för två. Vi har mottagit kassen två gånger nu, de kommer varannan vecka, men nu är det sommaruppehåll. Det som är MEST intressant är detta:

  • Jag har släppt in sambon i köket, han var portad innan för att jag ska ha stenkoll på vad som tillagas, så jävla töntigt.
  • Jag smakar ALLT. Innan smakade jag INGET. Jag höll mig till det jag visste jag tyckte om och vågade aldrig smaka främmande saker.

Redan innan Itrim så gillade jag cirkelfys och efter Itrim så älskar jag det. Har byggt upp ett gym hemma som jag kommer använda mest men kan också gå till Itrim och köra ett pass om jag vill.

20150630_201452

20150630_201520

 

Men det här med löparskorna då?

Jo när jag fick hänga med Magdalena Bibik på Bosön så småjoggade vi under en presentation och av ren förvåning hade jag joggat i lugn takt ganska länge. När jag fattade det vart jag lite sugen på det där med att springa. Min sambo gillar att springa, inte ofta och inte långt, men han trivs med att idrotta på egen hand. Så jag tänkte att jag ska följa med och ta det i min takt, gå och jogga i intervaller. Men jag hade inte ett enda på par gympadojor för utomhusträning så jag köpte på mig ett par löparskor anpassat för mig.

Skorna är nog så pass gamla att de inte finns längre, för jag kan inte hitta dem på Nikes hemsida. Men jag pyntade 799 kr på Team Sportia Heron i stället för 1100 kr.

TIPS! Team Sportia i Heron City har stor rea nu då de ska byta namn!!

Skärmavbild 2015-06-30 kl. 20.27.43

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *