Jag har en idé, kan du hjälpa mig?

Jag har en idé, kan du hjälpa mig?

Jag har kommit på en sak jag vill göra. En sida på nätet där folk skaffar sig profiler och så ska denna sida generera saker. Ja, jag vill inte säga så mycket förstås. Men jag behöver hjälp!

  • Någon som kan bygga denna tjänst, koda och greja!!
  • Någon som kan hjälpa till vid lansering, sälja in det.
  • Någon som kan hjälpa mig skaffa pengar till detta via Funded By Me.

Helt enkelt lite folk som vill teama upp och så får vi se om idéen håller. Kanske ni inte alls är inne på att denna idé är gångbar, men jag tror det.

Hojta till i så fall!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *