Just nu testar jag…

…en FitBit One. Jag skrev om den för längesedan och nu har den kommit till Coolstuff.se. Den loggar en massa saker som kan vara intressant om du till exempel vill gå ner i vikt.

– Hur många steg du tar.
– Hur många våningar du går.
– Hur långt du rört dig.
– Hur mycket kalorier du bränt.
– Hur många timmar du har sovit.
– Hur god din sömn varit.

Du kan även mata in vad du äter på fitbit.com eller via appen i din smartphone men det gör jag redan på Shape Up club.

Ska bli intressant och se över en period hur mycket (läs lite) man rör sig egentligen.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *