Kylen från framtiden

Kylen från framtiden

1

En sådan produkt man ofta nämner när man pratar framtiden är kylskåpen. De skulle ha koll på din mat och beställa hem saker som tagit slut, till exempel. Det har länge legat långt fram som en fantasi som kanske kommer hända samtidigt som alla bilar flyger fram och kör sig själva. 

Samsung presenterade nu på CES i Las Vegas en kyl som är precis det vi alla fantiserat om. Inne i kylen sitter kameror som fotar kylen varje gång du stängt dörren. Dessa bilder kommer du åt från en app så när du är i mataffären och är osäker på om du hade ost och om mjölken gått ut så kan du bara kolla in dina foton från kylen. Så himla smart. I vissa fall, där det fungerar med allt runt omkring, så kommer kylen även att kunna scanna streckkoder och beställa hem mat som börjar ta slut. Halleluja.

samsung kyl

Dessutom sitter det en skärm på 21,5 tum som är en så kallad HUB, därav namnet på kylen – Family Hub. På skärmen ser du det som du har i appen och här kan ni göra anteckningar, ha en familjekalender, se på bilder och annat smart. Men du kan DESSUTOM se på tv. Har du en smart Samsung TV så kan du fortsätta kolla på tv när du går till köket och fixar till lite snacks. Så jävla 2016!

– Samsung har tillfört ny energi och funktionalitet till produktsortimentet vitvaror, vilket tar behovet av vitvaror från ”att behöva” till ”att vilja ha”. Med nya Family Hub har vi förändrat den totala köksupplevelsen på ett sätt som kommer omdefiniera hur konsumenter ser på användningsområdet för ett kylskåp, säger Jonas Råsmar, Produktchef för vitvaror på Samsung i Norden. Vi tar nu ett större kliv än någonsin inom ”Internet of Things” genom det uppkopplade kylskåpet och förflyttar matlagning och det smarta hemmet till en helt ny nivå.

Family Hub kommer att finnas på den nordiska marknaden under sommaren 2016 och priset kommer ligga på 55 990 kronor. Jag tar två!!! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *