Låt dina saker lifta genom Sverige med Packbud

Låt dina saker lifta genom Sverige med Packbud

0

Brukar du köpa och sälja saker via sidor som Blocket och Tradera? Har du ibland hittat det där magiska fyndet bara för att inse att det ligger i andra änden av landet eller att du omöjligt kan få med det i din lilla bil? Oavsett så är det nog många som efterlyser smartare och billigare transportlösningar för privata behov.

Skidlegendaren Thomas Fogdö är medgrundare till en tjänst som heter Packbud. Här kan transportörer registrera sig gratis och erbjuda plats i deras bilar och lastbilar. Många transporter är inte fyllda till 100% och det är inte direkt klimatsmart. Här kan du som privatperson hyra in dig på en plats för att ta hem det där pianot, hästen eller gjutjärnsspisen.

Vad kostar det då?

Det är gratis för alla att registrera sig och leta uppdrag. Betalningen sker via Packbud så du kan känna dig säker oavsett om du kör eller köper så jag antar att det är där man tar %.

Jag gillar idéen och ser likheter med TipTapp som jag själv använder rätt frekvent. Så bra att nyttja resurser i stället för att skapa nytt.

Just nu crowdfundar man via Funded By Me, stötta om du kan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *