Låt mig presentera Aaron Racing

Låt mig presentera Aaron Racing

Min dröm om att själv tävla har jag lagt lite på is, det beror på en kombination av tid och pengar – brist på det alltså!

Men i stället tar syrrans sambo tag i saken och börjar köra Legends Racing. På söndag hämtas bilen hem som tydligen var en av de första i Sverige, vilken ära!

Skärmavbild 2015-05-14 kl. 16.33.49

Så klart letar vi sponsorer och även en garageplats i Stockholm med omnejd. Maila mig om ni kan supporta på något sätt. asa@wallenrud.se

11272203_1438264543155525_2063258598_n

Tillsammans med syrran, hennes sambo och deras son Aaron så bildar vi ett team som stöttar allt vi kan. Jag försöker styra upp sociala medier och locka sponsorer, syrran bor ju ihop med dem så hon har fullt upp och Aaron pressar pappa Tomas till toppform på löparrundorna. PS. Aaron är inte ens ett halvår gammal.

MER INFORMATION

Teamet är så klart döpt efter en fantastiskt liten kille, kärleksbarnet från Tomas och Melody.

Teamet:
Teamchef – Aaron
Förare – Tomas Berg
Support – Åsa och Melody Wallenrud

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *