Lego på fars dag – LEGO® Technic

Lego på fars dag – LEGO® Technic

0

Det är dags att fira alla pappor på Fars dag men vad man ge till någon som redan tycks ha det mesta? Strumpor och slipsar i all ära men låt LEGO® hjälpa till – här kommer tips på presenter till leksugna pappor med barnasinnet kvar.

För alla pappor som fortfarande gillar att leka har LEGO de allra bästa Fars dag-presenterna! Vad sägs om att överraska med en snabbåkande Off-Road Truck med fjärrstyrning? Eller en terränggående bärgningsbil som förutom en massa coola finesser även kan byggas om till ett forskningsfordon?

LEGO Technic firar i år 40-årsjubileum och de senaste åren har modellerna blivit större, mer avancerade och mer autentiska än någonsin. Det kan vara hemligheten till att hela 25 procent av LEGO Technic-användarna är vuxna. Från att LEGO varit en lek med klossar till att, med hjälp av korsaxlar och kugghjul, lyckats konstruera allt från racerbilar till jetplan har gjort modellerna omåttligt populära, inte minst efter att ha involverat flera partners som Mercedes- Benz, Volvo, Porsche och BMW.

Gör dig redo för höghastighetsaction med den snabba LEGO® Technic RC Tracked Racer. I färgskalan limegrönt, vitt och svart med coola klistermärken, störtbågar och kraftiga band för optimal styrförmåga! Använd fjärrkontrollen för att köra detta superkraftiga fordon över hinder, accelerera till halsbrytande fart och snurra och svänga med framåt- eller bakåtväxel! Kan byggas om till en annan kraftfull RC-modell, den grymma RC Off-Road Truck!

Rekommenderat pris för LEGO Technic RC Tracked Racer (42065) är 899 kr.

Kör genom tuff terräng med den superrobusta, fjärrstyrda terränggående 6×6-bärgningsbilen. Denna mycket detaljerade LEGO® Technic 2-i-1- modell har massor av realistiska funktioner, som stora kraftiga däck, robust kofångare med kedja och krok, rörliga lyktor och detaljerad förarhytt med öppningsbara dörrar. Aktivera den medföljande Power Functions-motorn och använd fjärrkontrollen för att styra, köra framåt eller backa, fälla ut stödbenen, rotera, höja och sänka kranarmen eller höja och sänka vinschen. När du är sugen på en ny byggutmaning kan du bygga om den till ett forskningsfordon.

Rekommenderat pris för LEGO Technic terränggående 6×6-bärningsbil (42070) är 2599 kr.