Tafflig kärlek gör mig lycklig 😊

Tafflig kärlek gör mig lycklig 😊

Jag är så sjukt investerad i serien “Min mamma, din pappa” på Cmore. Det är som att titta på en mogen variant av Big Brother korsat med Bachelor. Tror jag, har aldrig sett Bachelor men kan ju gissa vad det handlar om. 😂 Serien går ut på att barnen (ungdomar...

Read more
Hur många delar du Netflix-konto med?

Hur många delar du Netflix-konto med?

Har farmor en egen profil på ditt Netflixkonto? Eller har du fortfarande inloggningen från ditt ex eller kanske grannens inloggning? Nu sätter Netflix stopp.

Read more
Archive 81 | Netflix

Archive 81 | Netflix

Hade inte hört något om denna serie, den dök upp liksom så jag startade den och vips så var jag indragen i en riktigt spännande historia.

Read more
Finding Magic Mike | Oh gosh!! 🤤

Finding Magic Mike | Oh gosh!! 🤤

Oj då, råkade hitta en serie på HBO som handlar om manliga strippor – trist! Not! Serien var episk med manlighet på så många nivåer. 

Read more
Peacemakers intro – bästa jag sett!

Peacemakers intro – bästa jag sett!

Har ni sett serien Peacemaker? Om inte, GÖR DET. Den serien ligger verkligen på min topplista just nu. 

Read more
Folk med ångest | Officiell teaser | Netflix

Folk med ångest | Officiell teaser | Netflix

Jag är ett stort Fredrik Backman fan. Stod i kö i en bokhandel för att få min “En man som heter Ove”-bok signerad. Hade helt missat att den skulle bli film, eller serie?! Fattar inte riktigt men tror det är en film.

Read more
Här är första bilderna ur höstens stora dramaserie Knutby

Här är första bilderna ur höstens stora dramaserie Knutby

Finns det något annat i Sverige som engagerat så många? Knutby – en gripande historia som blir serie på C More. 

Read more
Vi tittar på Ted Lasso på Apple TV+

Vi tittar på Ted Lasso på Apple TV+

Det är inte ofta jag tar till bloggen för att prata om en film eller tv-serie men nu måste jag bara få säga nåt, Ted Lasso – WOW!  HERREJÄVLAR vilken bra serie det här är. Ted Lasso, en football-coach i USA får jobba som fotbollstränare i England. Ja ni fattar,...

Read more
Snowpiercer säsong 2 är på gång, här är trailern

Snowpiercer säsong 2 är på gång, här är trailern

Snowpiercer säsong 2 är på gång, här är trailern Jag älskade serien Snowpiercer och har suttit som på nålar och väntat på en uppföljning och nu kommer den! Om ni inte sett serien så handlar den om att jorden har ballat ur och temperaturen har sjunkit så det inte går...

Read more
Mina Netflix-favoriter!

Mina Netflix-favoriter!

Mina Netflix-favoriter! Är du lika beroende som jag av Netflix och andra streaming-tjänster? Upplever du också en enorm saknad när en serie tar slut? Här kommer mina personliga favoriter som du kan kolla på, om du inte redan gjort det. CHEER Jag älskar dokumentära serier och denna handlar om ett...

Read more