Lenovo Smart Display med Google Assistent

Lenovo Smart Display med Google Assistent

Editors choice
0

Lenovo Smart Display med Google Assistent

10 tums pekskärm för 2900 kr och leverans i juli, ska du beställa?

Har ni också fastnat för röststyrningen hemma? Vi har fallit stenhårt med ett antal mindre högtalare och en Google Max samt en Google Nest Hub, högtalare med skärm. Nu kommer Lenovos variant som många suktat efter.

Med Lenovo Smart Display kan du exempelvis enkelt se hela familjens schema med en gemensam Google kalender, samtidigt som du håller koll på viktiga påminnelser. Genom att ansluta den till andra smarta enheter i hemmet kan du till exempel styra dina smarta lampor eller se vem som ringer på ytterdörren medan du gör i ordning med disken – allt kontrolleras med ett enkelt ”Hej Google”.

Lenovo Smart Display gör det även möjligt att enkelt underhålla familj och vänner med en högkvalitativ bildskärm och ljudupplevelse när du exempelvis strömmar musik eller tittar på
Youtube-klipp. Frontkameran gör det dessutom möjligt att ringa upp och videosamtala med vänner och familj via Google Duo.

Lenovo Smart Display har en stilren design som enkelt smälter in i hemmet. Den finns tillgänglig i en mjukt grå ton eller i naturlig bambu som matchar de flesta trä-, glas- eller stenbänkskivor i köket. Den smarta skärmen kan placeras horisontellt eller vertikalt och när du inte använder skärmen fungerar den som en digital bildram för bilder från ett personligt valt album i Google Photos eller annan valfri bakgrundsbild.

Lenovo Smart Display i 10 tum kommer att finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris på 2899 SEK och 8-tumsmodellen kommer att finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris på 2299 SEK. Produkten säljs exklusivt genom Elgiganten i Sverige med start den 3 juli, förbeställning från 17 juni. Den kommer även att finnas tillgänglig att köpa på Lenovos hemsida: www.lenovo.com/se.

Your email address will not be published. Required fields are marked *