Lenovo smart display – test och recension

Lenovo smart display – test och recension

0

Lenovo smart display – test och recension

Den stora displayen med den tveksamma designen ger mig inte ha-begär. 

Smarta hemmet är ju min hjärtefråga. Det är om smarta hemmet jag föreläser och det är det vi lägger mest pengar på här i huset. Det finns många vägar att gå om man vill börja och här är en nybörjarguide till dig om du vill lära dig mer.

Nu har jag testat den stora skärmen från Lenovo under typ 2 veckor och ja du.. Jag trodde jag ville ha en stor skärm men det visade sig inte stämma, jag längtade hela tiden tills jag skulle ta bort och ta fram min lilla Google Nest Hub i stället.

Halvhjärtad design

Rent utseendemässigt är den inte helt hundra enligt mig. Den jag testade var vit men hade en baksida av ljus bambu vilket var ganska fult. Varför inte hela pjäsen i vitt eller svart, eller cool kolfiber eller något annat? Sedan den där böjen? På bilder tyckte jag det såg lite ballt ut men när jag packade upp den tyckte jag den bara var korkad, den tar upp onödigt mycket plats.

Lenovo vs Google Nest hub (den lilla)

Lenovo vs Google Nest hub (den lilla)

Ljud och bild

Ljudet var sämre än Googles egna modeller. Hos oss har vi en Google Max vid matbordet och den lilla skärmen på köksbänken och vi lyssnar på musik när vi lagar mat och äter och Maxen tillsammans med hubben blir väldigt bra. När vi i stället bytte till Lenovon var det inte alls lika skön upplevelse.

Var allt dåligt?

Nej, absolut inte. Den duger jättebra för de flesta, jag är bara lite extra kinkig. Det är ju coolt med skärmen som man kan ha recept på, ringa videosamtal via Duo, köra timer och mycket mer. Gillar du lite weird design så go for it!

Pris: från 2 200 kr

Lenovo vs. Google

3.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *