Lilla Gumman lägger ner efter 6 år

Lilla Gumman lägger ner efter 6 år

LG_GUMMAN-musik

Lilla Gumman har gjort sitt! Ni kan läsa allt om det HÄR. 

Det är därför denna blogg har gjorts om lite till att bli lite som Lilla Gumman men helt enligt vad jag vill göra med den. Jag har ännu större frihet att göra vad jag vill här.

Det är en epok som tar slut. Jag har bloggat där i fem år och bloggen har gett mig allt jag har i dag. Jag hade inte gjort allt galet och kul om det inte var för bloggens kraft och min mentor Karins underbara pushande och stöttande.

Det är sorgligt men känns ändå bra. Bloggen har uträttat sitt syfte och det är vi stolta över.

LILLAGUMMAN_LOGO_orangestaplad-01

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *