Logitech presenterar en ny mus – ERGO M575 Wireless Trackball

Logitech presenterar en ny mus – ERGO M575 Wireless Trackball

0

Under oktober släpps en ny mus från Logitech – ERGO M575 Wireless Trackball som borde passa alla oss hemarbetare! Fram för mer ergonomi. 

Jag jobbar med Mac både bärbart och stationärt och deras egna mus är ett stort NEJ för mig. Jag har hela tiden haft möss från Logitech där favoriten utan tvekan är MX Master 3. Så köptips på den!! Du kan läsa ett test på föregångaren till den som jag lånade av Logitech. 

Pressmeddelande

Med nya ERGO M575 behöver inte användaren flytta armen för markörkontroll och trots flera timmars användning förblir både hand och underarm avslappnad. Med sin skulpterade ergonomiska design erbjuder styrkulan ett bra stöd, även för olika handstorlekar. Musens utformning gör även att den fungerar perfekt för skrivbordet, på kontoret och hemma.

– I takt med att hemmajobbandet blir allt mer utbrett blir ergonomi och komfort allt viktigare. Med ErgoLab, en vetenskaplig och människocentrerad metod för att skapa nya produkter och lösningar som ökar människors välbefinnande, förblir ergonomisk support en prioritet för Logitech. Vår nya ERGO M575 möjliggör för användaren att bibehålla komforten, och eftersom styrkulan stannar kvar på samma ställe är den perfekt för hemmakontoret eller i rum med ont om plats, säger Delphine Donne-Crock, General manager of Creativity and Productivity på Logitech.

Med ERGO M575s smidiga och responsiva kontroll kan användaren arbeta överallt och bibehålla komforten hela dagen. Detta då användaren inte behöver röra armen och det vinklade rullhjulet håller fingrarna i en mer naturlig position, och dess exakta spårning kan justeras med Logitech Options-programvara för markörstyrningshastigheten. Styrkulan kan anslutas till användarens enhet via den medföljande USB-mottagaren eller via Bluetooth® Low Energy för en fantastisk trådlös upplevelse på Mac, iPad eller PC med ett medföljande AA-batteri som räcker upp till 24 månader vid användning av den trådlösa mottagaren. ERGO M575 är enkel, lättanvänd och bekväm och ger användaren alla viktiga funktioner som behövs för långvarig produktivitet och komfort.

Utöver sin ergonomiska utformning är ERGO M575 även hållbart designad. En del av ERGO M575s delar är gjorda av återvunnen plast (PCR) – 50 procent för modellen i grafit och 21 procent för versionen i färgställningen off-white. Logitechs PCR-program illustrerar företagets åtagande att utforma hållbara produkter, samt dess förmåga att genom innovativa lösningar ge konsumentelektronik ett nytt liv.

I slutet av 2021 kommer hälften av Logitechs kategori Creativity & Productivity med möss och tangentbord att till en viss grad innehålla PCR-plast. Logitech kommer även att använda PCR-plast i nya produktintroduktioner, där möjligheten finns. ERGO M575s pappersförpackningar kommer också från FSC (R)-certifierade skogar, vilket återspeglar företagets åtagande att stödja ansvarsfull förvaltning av världens skogar.

Pris och tillgänglighet

ERGO M575 Wireless Trackball finns tillgänglig från och med oktober 2020 på Logitech.com. Rekommenderat pris från 599 SEK. Musen kommer i färgerna off-white och grafit.

Your email address will not be published. Required fields are marked *