MAGISKA LURAR FRÅN SONY, MDR-1000X?

MAGISKA LURAR FRÅN SONY, MDR-1000X?

0

Under IFA presenterade SONY en hel radda med produkter men det som fångade min uppmärksamhet mest var de nya hörlurarna som jag hoppas få lägga vantarna på inom kort. 

Jag har ju inte sett dem eller testat dem själv men läst lite tankar om dem och så klart Sonys pressutskick. Men vad är det som är så magiskt då? Jo hörlurarna analyserar dina öron och optimerar brusreduceringen för att passa alla olika individer med olika öron. De kallar tekniken ”personlig NC Optimizer”-funktion.

Quick Attention

Om man har lurarna på maxad brusreducering så hör du inte omvärlden alls. Det kan vara positivt på många sätt men i bland känner man att man vill höra vad som sägs i högtalarna på t-banan eller på flyget kanske. Placera då handen lätt mot hörlurens utsida och du kan nu konversera och höra allt runtomkring dig.

Ljudet

Hörlurarna ska vara lite extra smarta också och kunna skala upp komprimerat ljud till bättre kvalitet. De har något som de kallar DSEE HX™ som gör just detta. Med tanke på priset hoppas jag att de levererar vad de lovar.

MDR-1000X kostar 4 100 kr och finns i butik från och med september. De kommer i två färger; svart och gråbeige.

MDR-1000X_C_CarryingCase-Mid MDR-1000X_C_fold3CarryingCase-Large MDR-1000X_C_swivel-Mid

Your email address will not be published. Required fields are marked *