JABRA HYLLAR IPHONES DRAG 

JABRA HYLLAR IPHONES DRAG 

0

Många röster har hörts om Apples Keynote där det både hånas, hyllas och diskuteras om ditten och datten. Jag personligen anser att borttagandet av 3,5 mm uttaget är ett steg i rätt riktning, riktningen mot framtiden. 

Några som också hyllar detta är Jabra som tagit fram liknande hörlurar som är 100% trådlösa för att ge ett bra alternativ till Apples egna som förmodligen kommer ramla ur örat redan dag 1.

Hälsa och träning i fokus

Jabra Elite Sport är mer sportiga än Apples modell. Man ser direkt på konstruktionen att de har bättre passform vilket rå klart är ett måste om man ska kunna ha dem när man springer och hoppar omkring på gymmet. De är knutna till Jabras hälsoapp som jobbar mycket med coachning genom röst rätt in i örat medan du tränar. 

– Den dagliga användningen av hörlurar förändras och fler och fler kopplar oftare om mellan samtal, musik och andra medier. Många har redan gått över till trådlösa lösningar och då behövs inte längre hörlursuttag. Det här är inte nytt men det ökar. Så när Apple nu tar bort det traditionella uttaget handlar det om att uppgradera sig till nya medievanor samt nya röststyrda funktioner. Vi kan alla se fram emot ett liv med mindre sladdtrassel, säger Calum MacDougall, SVP på Jabra.

Prislappen ligger på 2 499kr 

Your email address will not be published. Required fields are marked *