Motorola One Hyper blir nu tillgänglig i Sverige

Motorola One Hyper blir nu tillgänglig i Sverige

0

Motorola One Hyper blir nu tillgänglig i Sverige

Motorola meddelar idag att motorola one hyper – det senaste tillskottet till motorola one-familjen, snart finns tillgänglig i Sverige.

One hyper är Motorolas första telefon med kant-till-kant-display och en skärm på hela 6,5 tum. Det är även den första telefonen som har en uppfällbar selfiekamera på 32 megapixlar. I nedfällt läge är den dold bakom skärmen, men tas enkelt och snabbt fram för levande och detaljrika porträttbilder. Kameran har även en inbyggd skyddsmekanism som gör att den automatiskt dras tillbaka in bakom skärmen om telefonen hastigt tappas eller hamnar upp och ner.

Huvudkameran på telefonens baksida har 64 megapixlar och båda kamerorna har Night Vision-läge och Quad Pixel-teknik, som ger mer än 4 gånger högre ljuskänslighet för skarpa foton, även med knappa ljusförhållanden.

Motorola one hyper använder Qualcomm Snapdragon 675 octa-core-processor, 4 GB RAM och bloatware-fri Android 10. Telefonen är utrustad med ett 4 000 mAh batteri, och stödjer funktionen 45W Hyper Charging (en 27W laddare medföljer), som på bara tio minuters laddning ger ström för upp till 12 timmars användning. Den har 128 GB inbyggd lagring och upp till 1TB utbyggbart lagringsutrymme (säljes separat), en vattenavstötande design och finns i två färger, Deepsea Blue och Fresh Orchid som båda bidrar till en stilren och distinkt look.

Pris och tillgänglighet

Motorola one hyper har rekommenderat pris 3 990 SEK och kommer finnas tillgänglig från den 3 februari.

Your email address will not be published. Required fields are marked *