Test: Huawei Freebuds 3

Test: Huawei Freebuds 3

0

Test: Huawei Freebuds 3

Prisvärda kompetenta lurar som funkar till allt, men allra bäst till telefoner med Android 10. 

Alla vill ha true wireless hörlurar. De flesta vill ha Apples men det finns så många andra modeller att välja mellan som är minst lika bra och har en prislapp som passar de flesta.

Design och passform

Modellen är ”öppen” dvs de släpper igenom ljud från omgivningen. De är inte tätslutande in-ear. För mig sitter de inte alls kvar i örat utan jag måste använda samma gummigrejer till dessa som till Apples modeller.

Klicka på bilden för att komma till Kjell & Co

De har ett liknande etui som de flesta true-wireless lurar och ett fulladdat fodral kan stödja ungefär 4 gånger av hörlursladdning. De är smidiga, paras på sekunden till mobilen och ser okej ut designmässigt.

Teknik och ljud

Huawei FreeBuds 3 är utrustad med världens första certifierade BT / BLE dubbla läge Bluetooth 5.1 SoC, HUAWEI Isochronous Dual Channel-överföringsteknologi och en klassledande 356 MHz ljudprocessor och videosynkronisering. Om det är något en genomsnittlig konsument märker av vet jag inte.

Hörlurarna har ”noice cancelling” som ska vara smart som optimerar, fångar och avbryter bakgrundsbrus i realtid. Oavsett i den trånga tunnelbanan eller på en bullrig restaurang kan du fortfarande njuta av bra ljud.

 

Brusreduceringen kan vara lite svajig i bland, när man nyttjar den samtidigt som lurarna känner av vind kan man uppleva lite störningar. Jag personligen har inte märkt av det alls. Om du har en Huawei mobil eller en mobil med Android 10 så kan du ladda ner appen AI Life där du kan göra inställningar för ljudet och uppdatera mjukvaran i hörlurarna. Använder du dessa till en Apple telefon kan du inte göra det. Lurarna funkar superbra till en Apple telefon också, för ärligt talat så klarar man sig utan appen och de inställningarna, men det underlättar. Jag kör Huawei P30 PRO under testet.

Sammanfattningsvis

De här lurarna kostar cirka 2 000 kr och är värda varenda öre.

4 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *