Ni hittar mig i Malmö i helgen!

Ni hittar mig i Malmö i helgen!

Ni hittar mig i Malmö i helgen!

Jag älskar ju att föreläsa och nu är det dags igen. Inte mindre än 9 gånger faktiskt. Nu har ni chansen att höra och se mig!

På fredag tar jag tåget ner till Malmö. Jag valde faktiskt tåg framför flyg av flera skäl, främst miljö men också för att det kan vara ganska mysigt att sitta där med datorn och jobba, lyssna på musik och njuta av vårt fina land.

Stora villamässan i Malmö

I helgen blir det fyra föreläsningar i Malmö. Det är stora villamässan som tagit in mig och låter mig babbla på om det smarta hemmet. Jag är så himla taggad för detta, det är lite extra kul att få komma ut från Stockholm och träffa folk i andra delar av vårt underbara land. Jag har tidigare föreläst i Östersund och Kalmar bland annat, kul att få lägga till Malmö och sen också Göteborg på listan.

Stora villamässan i Göteborg

Sen ser ni mig i Göteborg också. 5 -7 april gästar jag stora villamässan i Göteborg.

Vinn prylar!

På varje föreläsning jag har kommer jag avsluta med ett digitalt quiz. Vinnaren i quizet kommer få smarta hemmet prylar från IKEA och Clas Ohlson. Inte illa, inte illa. 🙂

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *