Jag föreläser igen, på Bo & Bygg mässan i Stockholm

Jag föreläser igen, på Bo & Bygg mässan i Stockholm

Jag föreläser igen, på Bo & Bygg mässan i Stockholm

Jag och mässor är bästisar. Jag älskar att föreläsa på mässor för man har verkligen chansen att träffa alla typer av människor med olika kunskaper och intresse. Att nå ut till samtliga är så fasansfullt kul. Det känns som mitt rätta element. 

Återigen är jag på plats på mässan som förr hette hem, villa och bostadsrätt men nu heter Bo & Bygg. Här pratar jag om det smarta hemmet. Jag tar upp grunderna, vilka typer av produkter det finns, hur man börjar och hur man bygger ut och kanske sneglar vi framåt lite på framtiden?! Jag bjussar alltid på personliga misstag och prylarna du inte visste fanns.

Mässan äger rum den 10-13 oktober och jag är på plats 12-13 oktober. För program se här. 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *