Nu lanseras Dyson Corrale

Nu lanseras Dyson Corrale

0

Nu lanseras Dyson Corrale

Nu lanseras Dyson Corrale, den enda plattången med flexibla plattor och utan sladd!

Plattången Dyson Corrale är försedd med Dysons patenterade flexibla plattor som formar sig för att samla ihop håret, halverar värmeslitaget och ger en förbättrad styling – helt utan sladd.

James Dyson är känd för sin orubbliga inställning till forskning och experimenterande och för sitt begär av att ständigt rekonstruera och förbättra vardagsteknik. Idag introducerar han plattången Dyson Corrale- världens första och enda plattång med flexibla plattor som ger en förbättrad styling med ett halverat värmeslitage. Tack vare flexibla mikrogångjärn formar sig plattorna för att samla ihop håret och applicerar en jämn värme och spänning på alla hårslingor i varje drag, och minskar därmed behovet av värme.

Stylingverktyget är anpassat för alla hårtyper och besitter Dysons intelligenta värmekontroll för att ge exakt temperatur. Ett 4-cells litiumjonbatteri möjliggör sladdlös användning och tillåter användaren att uppnå en fantastisk look var som helst, när som helst.

Dyson Corrale

Intelligent värmekontroll i Dyson Corrale

Plattången Dyson Corrale har tre värmelägen – 165°C, 185°C och 210°C. Temperaturerna tillåter användaren att skräddarsy inställningen efter hårtyp och önskad styling. I kombination med den ökade kontrollen som ges genom de flexibla plattorna tillåter den anpassade inställningen användaren att styla håret med lägre temperatur utan att kompromissa på resultatet.

Trots att temperaturinställningar återfinns hos majoriteten av alla traditionella plattänger upptäckte Dysons hårforskare att temperaturen som levererades från plattorna påtagligt varierade i realtid när beståndsdelar inuti plattången reagerade på strömkällan.

Dyson Corrale

Plattången Dyson Corrale blir fulladdad på bara 70 minuter och ger upp till 30 minuters sladdlös styling 3 . Genom att fästa laddningssladden, som är magnetisk i 360°, i plattången, eller genom att regelbundet placera plattången i den ergonomiska laddningsstationen under stylingens gång, möjliggörs en hybridladdning för längre stylingtillfällen.

Pris och tillgänglighet för Dyson Corrale

Dyson Corrale finns till försäljning från mitten av april i Dysons butiker på NK och i Mall of Scandinavia i Stockholm. Rekommenderat cirkapris är 5 190 SEK.

För mer information, vänligen besök: https://www.dyson.se/haircare/dyson-corrale-plattang.aspx

Hitta fler artiklar om Dyson på bloggen!

Dyson Corrale

Your email address will not be published. Required fields are marked *