NY iPhone SE från Apple – grymt bra pris!

NY iPhone SE från Apple – grymt bra pris!

0

NY iPhone SE från Apple – grymt bra pris!

Då var det dags att uppdatera den lite billigare modellen som Apple har, nämligen iPhone SE med A13 Bionic.

Apple presenterade idag andra generationen iPhone SE, en kraftfull ny iPhone med 4,7-tums Retina HD-skärm kombinerad med Touch ID. iPhone SE är den prisvänliga iPhone-modellen som har en kompakt design med helt ny in- och utsida. Nya iPhone SE drivs med det Apple-designade A13 Bionic-chippet, det snabbaste chippet i en smartphone, som hanterar de mest krävande uppgifterna. iPhone SE ska ha det bästa enkelkamerasystemet någonsin på en iPhone som ger fördelar med datorfotografi, till exempel porträttläge, och har utformats för att klara väder och vind med tålighet mot damm och vatten.

iPhone SE finns i tre färger – svart, vitt och (PRODUCT)RED – och kan förbeställas från fredagen den 17 april med ett pris från endast 5 495 SEK. 

”Den första versionen av iPhone SE var populär hos många kunder som gillade den unika kombinationen av ett mindre format, höga prestanda och prisvänlighet. Andra generationen iPhone SE bygger på samma suveräna idé och förbättrar den på alla sätt – bland annat med vårt bästa enkelkamerasystem någonsin för fantastiska bilder och videor – till ett riktigt bra pris”, säger Apples vice vd för Worldwide Marketing Phil Schiller.

”iPhone SE har branschledande prestanda i A13 Bionic-chippet som möjliggör makalös batteritid, tar imponerande bilder i porträttläge och Smart HDR-bilder, spelar in otroliga videor med stereoljud, är utmärkt för att spela spel och surfa på nätet i mycket hög hastighet samt är byggd med samma branschledande säkerhetsfunktioner som våra kunder förväntar sig. Vi ser verkligen fram emot att låta kunderna prova iPhone SE.”

Populär design med 4,7-tumsskärm

iPhone SE har en design med aluminium i rymdklass och tåligt glas med en helt svart framsida. Den finns i svart, vitt och (PRODUCT)RED. Glasfinishen på baksidan har en centrerad Apple-logotyp och framställs genom en färgprocess med sju lager som ger oerhört exakt nyans och opacitet, stort färgdjup och en färgmatchad kant i aluminium. Den är vatten- och dammtålig och uppfyller kraven för klassen IP67 för vattentålighet ner till en meter i trettio minuter.1

Retina HD-skärmen på 4,7 tum med True Tone anpassar vitbalansen efter det omgivande ljuset för att skapa en mer naturlig skärmupplevelse. Den levande Retina HD-skärmen med stort färgomfång har otrolig färgåtergivning och stöd för Dolby Vision och hdr10-uppspelning. iPhone SE använder haptiskt tryck för snabbåtgärder såsom att animera Live Photos, förhandsvisa meddelanden, ordna om appar och mycket mer samt kontextberoende menyer.

iPhone SE har även den bekanta hemknappen som har utformats med safirglas som gör den tåligare och skyddar sensorn samt en stålring som läser av användarens fingeravtryck för Touch ID. Touch ID är ett enkelt, privat och säkert alternativ till att ange en lösenkod för att låsa upp iPhone, fylla i lösenord med iCloud-nyckelring, logga in i appar, godkänna köp i App Store och göra transaktioner med Apple Pay.

A13 Bionic – det snabbaste chippet i en smartphone

A13 Bionic introducerades på iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Det är det snabbaste chippet någonsin på en smartphone och ger oöverträffade prestanda för allt du gör på iPhone SE. A13 Bionic är perfekt för foto, spel och förstärkt verklighet och får allt du gör att gå smidigt.

A13 Bionic är byggt för att vara effektivt och ger även suverän batteritid. iPhone SE kan laddas trådlöst med Qi-certifierade laddare och har även stöd för snabbladdning, vilket ger upp till 50 procent laddning på bara 30 minuter. Dubbla sim-kort med eSIM ger användarna flexibilitet att ha två separata telefonnummer på en och samma enhet när de reser eller att använda som företagsnummer.

Ny kameraupplevelse

iPhone SE har det bästa enkelkamerasystemet någonsin på en iPhone med en 12-megapixel vidvinkelbländare på ƒ/1,8 och använder bildsignalprocessorn och Neural Engine i A13 Bionic för att möjliggöra ännu fler fördelar med datorfotografi, till exempel porträttläge, alla sex porträttljuseffekter och skärpedjupsjustering. Med hjälp av maskininlärning och monokulär djupberäkning tar iPhone SE även imponerande porträtt med skärmkameran. Nästa generation Smart HDR kommer till iPhone SE och belyser på ett intelligent sätt igenkända motiv i bilden, vilket ger bilder som ser mer naturliga ut med snygga högdagrar och skuggor.

Videor blir ännu mer fängslande med stereoljudinspelning och filmisk videostabilisering på kamerorna på fram- och baksidan. Kameran på baksidan har stöd för videoinspelning i hög kvalitet med 4K upp till 60 bilder/s och utökat dynamiskt omfång kommer till iPhone SE och ger mer detaljer i högdagrarna i upp till 30 bilder/s. Kunderna kan även dra nytta av QuickTake-video på kamerorna på fram- och baksidan, så att de kan spela in video utan att lämna Bild-läget.

Mer Apple på bloggen

Läs mer på Apple

Your email address will not be published. Required fields are marked *