Allt om Xiaomi 10 och 10 PRO

Allt om Xiaomi 10 och 10 PRO

0

Allt om Xiaomi Mi 10 och Mi 10 PRO

I dag deltog jag i en liveshow med Xiaomi för att prata om varumärket men också deras nya telefon. Ni som inte såg det live kan se det här!

Sammanfattningsvis så är Xiaomi ett gigantiskt varumärke som är på väg in på svensk mark med buller och bång. Snart öppnar en fysisk butik i Mall of Scandinavia i Solna utanför Stockholm bland annat. Jag har själv flera produkter hemma som vi köpt som golvfläktar och dammsugare. Jag har en god magkänsla här, långt innan jag fick frågan om att delta i det här programmet så det var med stolthet jag satt i den där studion.

Jag har testat föregångaren till Mi 10 PRO nämligen Mi NOTE 10. Lite förvirrande namnsättning men man lär sig. Du kan läsa om den här! 

Snart får jag förhoppningsvis en Mi 10 PRO att testa för att se hur mycket bättre den är.

Besök deras Facebook också.

Your email address will not be published. Required fields are marked *