Nya Top Gear

Nya Top Gear

Som ni säkert vet fick Jeremy Clarkson sparken från BBC och Top Gear på grund av väldigt olämpligt beteende. Trist, verkligen trist. Både hans beteende och att Top Gear liksom går i graven. Om jag är rätt informerad kommer Top Gear att finnas kvar men bara styras av en programledare, ytterligare en medelålders man dock. 

_Jeremy-Clarkson_2623778b

Men trion från Top Gear har nu flyttat till Amazon där de har fått helt fria händer att skapa ett bilprogram precis som de vill. Så dessa tre medelålders män fortsätter att göra bil-tv. Grejen är att jag ju älskade Top Gear och dessa programledare men börjar trötta lite på formatet och männen.

Kostnaden för varje enskilt program ska enligt Aftonbladet uppgå till 65 miljoner vilket är en makalös budget. Trion har också skrivit på för tre säsonger på 12 program vardera.

Det finns tre frågetecken kvar. Vad showen ska heta, när den ska börja sändas och hur världen ska kunna se programmen. Klart är dock att både The Stig och vissa programpunkter ägs av BBC och kommer inte användas i det nya programmet.

Källa: Aftonbladet

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *