OM ATT BACKA TVEKSAMMA KICKSTARTERPROJEKT

OM ATT BACKA TVEKSAMMA KICKSTARTERPROJEKT

0

Ni som följer mig vet att jag älskar kickstarterprojekt av alla sorter. Jag förundras över folks kreativitet och entreprenörsskap och hur vissa löser vardagsproblem medan vissa skapar produkter vi inte visste att vi behövde. 

För väldigt länge sedan så backade jag ett projekt som skapat en pryl ingen behöver. Men det är ju så kul och en så konstig sak att jag tydligen kände mig tvungen. Nu har leveranserna börjat skickas ut och jag väntar med iver på min deodorant som lyser.

Den inte bara lyser, den hindrar oss också från att ta för mycket deodorant, sparar in på miljön då den levereras i mindre och tunnare plasthöljen som sedan sätts i den uppladdningsbara enheten.

Har ni backat något någon gång?

Skärmavbild 2016-06-16 kl. 10.26.31 click2

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *